Taarten

Heeft u een bruiloft of verjaardag binnenkort, dan bereiden wij voor u de lekkerste taarten die u en uw gasten ooit hebben geproefd. Onze taarten zullen afgestemd zijn op uw wensen en smaakvoorkeuren en dat wil dus zeggen dat ze vers voor uw speciale gelegenheid worden bereidt! Lees onderaan de pagina verder hoe wij de taarten voor u kunnen bakken en versieren.
Bekijk hieronder onze huidige collectie van taarten. Dit beperkt u keuze niet, want u kunt ook zelf met ideeën komen. De prijzen van de taarten zijn standaard € 15 per kilo.

Voor de versiering en voorgeving van de taart gebruiken wij standaard slagroom, maar ook fondant is een optie. Het is voor ons belangrijk wat u als klant zelf wilt, want wij maken het in alle gevallen lekker. Wilt u bijvoorbeeld graag een specifieke design? Dan gebruiken wij indien nodig fondant. Vindt u smaak het belangrijkste? Dan zullen we de taart nog lekkerder maken met slagroom.
Onze taarten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en zijn heel fijn van smaak, doordat de vulling veel fruit, jam en/of noten en slagroom bevat en de taart sponsachtig zacht is. Onze standaard vulling is slagroom met walnoten en bananen (doordat het een van de lekkerste combinaties is en heel goed met andere smaken gaat) met daarnaast uw favoriete smaak, zoals aardbeien of koffie. Maar natuurlijk kunnen wij de een ingrediënten die u niet wilt, niet gebruiken.