Catering services

Caspian Catering

Wilt u het liefste een ervaren cateraar met liefde en passie voor koken om te cateren voor u? Laat het aan ons over. Wij koken met verse ingrediënten het lekkerste ambachtelijke eten; en dat serveren we op een fraaie manier voor u. Daarmee genieten zowel u als uw gasten van een nieuwe ervaring. Daarnaast bakken wij de mooiste en lekkerste taarten en gebakjes, met verse ingrediënten en eventueel uw favoriete smaken.

Onze services

Wij kunnen voor u op verschillende momenten cateren. Heeft u een bruiloft, of een bedrijfsfeest? Of is het de verjaardag van uw kind of een geliefde? Wij helpen u graag met koken en serveren. Ook is barbecuen op locatie of dagelijkse bedrijfscatering een mogelijkheid. Bovendien kunnen we u helpen met het versieren van uw tafels, zodat u nog een last minder hebt. Voor kerken hebben we ook een speciaal aanbod.

Vers en gezond

Wij vinden dat je voor anderen net zo goed als voor jezelf moet zorgen. Voor het bereiden van uw eten kopen wij alles vers, één dag van tevoren in en koken we dagvers voor u. U heeft zelfs de mogelijkheid om biologisch bij ons te bestellen of uw voorkeuren aan ons door te geven over uw favoriete smaken. Wij vinden flexibiliteit daarom een belangrijk component van cateren.

Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheid voor uw feest doornemen, kijk dan op onze contactpagina of bel ons gelijk op via 06-84270048.