Dagelijkse bedrijfscatering

Dagelijkse bedrijfscatering op maat

Catering voor uw personeel op locatie? Geen probleem. Wij kunnen ervoor zorgen dat er bij uw bedrijf elke dag (of de dagen dat u wilt) eten wordt bezorgt. Of het om lunch gaat of ontbijt, of zelfs diner, wij zijn flexibel genoeg om dat voor u klaar te maken. Er zijn verschillende maaltijden dat we voor u klaar kunnen maken en door onze oplossingen op maat kiest u heel makkelijk de gerechten die niet op onze menu staan en kunt u makkelijk wijzigingen in maaltijd(voorkeur)en aanbrengen. Een aantal mogelijkheden, denk ook aan themacatering:

  • Koud buffet
  • Warm buffet
  • Hapjes en tapa’s
  • Dessertbuffet (zoet/gebakjes buffet)
  • Lunchbroodjes en wraps

Heeft u een eenmalige bedrijfscatering nodig? Kijk dan op onze pagina, bedrijfsfeest catering.

Dagelijkse bedrijfscatering in Utrecht en omstreken

Op dit moment cateren wij dagelijks alleen voor bedrijven in Utrecht. Dit geeft ons de mogelijkheid om te zorgen voor een uitmuntend kwaliteit en dus om onze klanten altijd blij te houden. Wij verzorgen B2B-catering voor zowel kleine, middelgrote en grote bedrijven en omdat B2B-catering een van onze specialiteiten is, zorgt dat ervoor dat u als klant geen extra tijd verliest rondom catering in uw bedrijf.

Hoe te regelen?

Met ons kunt u alles heel makkelijk en snel afspreken. Doordat we veel ervaring hebben gehad op dit gebied, kunnen we u helpen met het maken van keuzes, en er is altijd de mogelijkheid om een proefperiode te nemen. Dit allemaal kan op maat! Waarom? Omdat we vertrouwen hebben in onszelf en in onze klanten.

Bekijk hier de contactmogelijkheden