Over ons

Welkom bij Caspian Catering

Caspian Catering is een uniek Cateringbedrijf gevestigd in Utrecht. Door onze liefde en passie voor dit vak vinden we het onze plicht om voor lekker en verbazingwekkend eten te zorgen, dat u als klant ontneemt van alle lasten rondom het verzorgen van eten voor welke gelegenheid dan ook. Nu kunt u volop genieten van uw feest zonder enige zorgen over het eten, want dat verzorgen wij.
Wij bereiden merendeels Perzische gerechten en zijn heel flexibel, waardoor u bij ons naast, gerechten bereidt met gewone ingrediënten, ook biologisch kunt bestellen. Er is een grote variatie aan eten beschikbaar in voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, (maaltijd)salades, tapas, gebak en zelfs taarten voor verschillende feestmalen. 

Mooie en lekkere Perzische gerechten bij elkaar - Caspian Catering: De Perzische/iraanse cateringWij vinden het onze plicht dat jullie tevreden zijn over en genieten van het eten. In jullie (in)formele feestmalen zullen onze gerechten het hoogtepunt in het koken aan u en uw gasten tonen en zullen we jullie de gastvrijheid van de Perzische keuken laten zien. Alles met liefde bereidt, zodat u en uw gasten een mooie en gedenkwaardige beleving krijgen waarover jullie nog lang na zullen praten.

Wie zijn wij?

Caspian Catering is een familiebedrijf. We proberen altijd zoveel mogelijk nieuwe ervaringen op te doen, vooral als het om koken gaat, want dat maakt ons blij. Maar niets maakt ons blijer dan andere mensen kennis laten maken met één van de oudste en meest gevarieerde keukens in de wereld: de Perzische keuken, waarbij elke regio in het land, Iran, zijn eigen specialiteiten heeft.
Ons leven in Nederland begon in 2009 en sindsdien hebben we meer kennis kunnen maken met verschillende kookstijlen van diverse landen en hebben we anderen kennis kunnen laten maken met die van ons. Nu vinden we het tijd om een nieuwe weg in te slaan en hebben we dus dit bedrijf opgezet. Hierdoor willen we meer mensen kennis laten maken met de gastvrijheid van wij Iraniërs en het verrukkelijke eten uit onze keukens.

Voordelen van Caspian Catering:

 • Alle ingrediënten worden net voor uw feest ingekocht en bereidFoto van specerijen en kruiden - Perzische kruiden, zodat het zo vers is als het maar kan.
 • Aandacht voor duurzaamheid, waardoor alles lokaal wordt ingekocht.
 • Flexibel en meedenkend, waardoor u niet alleen uit het menu hoeft te kiezen maar ook zelf met ideeën kan komen.
 • Naast gerechten bereidt met gewone ingrediënten kunt u ook biologisch bij ons bestellen.
 • Gezonde gerechten uit een van de meest variërende keukens in de wereld.

Hoe kunnen wij voor u Cateren?

 • Wij kunnen een mooi en delicaat buffet voor u verzorgen van verscheidene gerechten. Het kan bestaan uit voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, bijgerechten en ook gebak.Lekker barbecueën - catering barbecue, bbq, barbeque - Caspian Catering barbeque
 • Wilt u barbecueën? Maakt u geen zorgen. Wij kunnen het lekkerst barbecueën, zodat u kan genieten van uw feest zonder veel tijd in de keuken te besteden. U kunt kiezen wat u wilt hebben
 •  en wij komen op uw feest om te barbecueën of van tevoren maken we alles klaar. Wat u maar wilt!
 • Wilt u een gerecht die niet in onze menu staat, zoek niet ver. Wij hebben ervaring met koken van sommige gerechten van
  andere landen
  . Wilt u bijvoorbeeld Marokkaanse salade schotels, dan bereiden wij dat voor u op.
 • Wilt u hapjes bij de borrel? U zult bij ons de lekkerste hapjes proeven die u maar bij de borrel kan proeven!
 • De prijzen van al onze gerechten die zijn aangegeven in de menu, zijn per portie. Eén portie hoofdgerecht, is ook genoeg voor één persoon. Voor de kinderen kunnen wij op aanvraag kleinere porties nemen, waardoor de prijs ook zal dalen.

Waarom Caspian?

Wij zijn afkomstig uit het noorden van Iran. We woonden vroeger in Shahsavar, een stad naast de Kaspische zee (Engels: Caspian sea). Vandaar de naam. Voor ons is het van grote waarde dat we zo’n naam kunnen geven aan onze catering, want het is een van de grootste en meest speciale meren in de wereld.